Translate

martes, 6 de noviembre de 2012

XARXANOTICIES.CAT

Sert torna a Vic

Després d'estar exposades a París, les 9 obres de l'artista ja han tornat a la capital osonenca

'Les quatre estacions' ja tornen a ser a la sala Sert de l'Ajuntament de Vic després de la seva estada al petit Palais de París. Amb elles han tornat també 'Els Segadors', que es pot veure a la Sala de la Columna; la maqueta de la primera decoració de la catedral, i els esbossos de 'Las bodas de Camacho' i del tríptic 'El calvari' pensat també per a la catedral de Vic. Totes elles han format part de l'exposició que portava per nom 'José María Sert: le Titan à l'oeuvre', i que en cinc mesos han visitat 22.567 persones. Un èxit de públic segons l'Ajuntament vigatà que espera que la mostra hagi estat un reclam per visitar la ciutat.

Coincidint amb el retorn ahir també es va presentar el llibre 'Les pintures de Sert a la catedral de Vic. Presents, passades i cremades' de Miquel Molist. L'obra d'unes 90 pàgines explica què representa cada una de les obres que hi ha actualment al temple i que hi havia hagut i també els personatges que les protagonitzen perquè els visitants les puguin entendre.

L'obra que té un preu d'11 euros amb 75 cèntims, es podrà adquirir a totes les llibreries de Vic ja que el seu objectiu és ajudar a potenciar el turisme a la ciutat. En aquest sentit, Molist ja ha proposat la seva guia turística a 300 escoles de Barcelona, Osona i el Vallès Oriental.


Publicat 20/09/2012  12:57h

No hay comentarios:

Publicar un comentario